Tjenester

Revisjon

Regnskap

Rådgiving

Revisjon

I Revicom AS tar vi oppgaven som revisor og økonomisk samtalepartner på dypeste alvor. Tung kompetanse og nærhet til kundene har gjort oss til ett av de ledende revisjons- og rådgivningsfirma.

Først og fremst er vi revisorer som kvalitetssikrer alle sider av regnskapet – med lidenskap og entusiasme! Vi er involvert i mange spennende og utfordrende prosjekter hos kunder. Vi har over tid bygget et meget godt fagmiljø og kan vise til et stort antall gode referanser. Vi har små og store kunder med forskjellige utfordringer, noe som gjør at vi har verdifull erfaring på de fleste områder.

Regnskap

Revicom AS tilbyr bistand med årsregnskap, ligningspapirer og annen revisjonsnær rådgivning, også til kunder der vi ikke er valgt revisor, eller til kunder som ikke trenger revisor etter loven. Ta gjerne kontakt – vi kan også tilby en fast pris på denne type oppdrag.

Rådgiving

Revicom AS er et tungt rådgivningsmiljø innenfor skatt, avgift, fusjon, fisjon, oppkjøp, verdivurdering, generasjonsskifte, omdanning og salg, for å nevne noe. For mange virksomheter bistår vi med årsregnskap, ligningspapirer og annen revisjonsnær rådgivning. For nystartede virksomheter kan vi tilby starthjelp som gjør den vanskelige oppstarten enklere. Da kan du drive med det du kan best, og vi kan ta hånd om det andre.

Våre ansatte har alle utdanning på bachelor-/masternivå, og noen av våre ansatte underviser også ved universitet og høyskole. I tillegg holder vi kurs både i egen regi og i samarbeid med andre. Har din bedrift behov for internkurs innen temaene nevnt over er det bare å ta kontakt, så skreddersyr vi et opplegg tilpasset nettopp dere.