Er du den vi ser etter?

Marte, Susanne og Ruben er en del av Revicom. Vi er glade for at de valgte å jobbe for nettopp vår bedrift. Fra tid til annen har vi behov for å styrke staben vår, og da lurer vi på: Er du akkurat den vi ser etter?

Revicom AS og Revisorkompaniet Tromsø AS har besluttet å fusjonere fra og med høsten 2020. Det nye selskapet vil hete Revicom AS og har 35 ansatte – 19 kvinner og 16 menn. 13 har sitt daglige virke på Sortland, 4 på Myre og 18 i Tromsø. Vi har en solid oppdrags- og kundemasse, og disponerer moderne kontorlokaler sentralt på Sortland, Myre og i Tromsø med gode parkeringsmuligheter.

I kontrast til store selskaper er vi akkurat passe store. Dermed blir hver enkelt kunde og hver enkelt ansatt viktigere og mer synlig. Som ansatt hos oss får du tidlig ansvar og mange muligheter, individuell utviklingsplan og kan i stor grad styre veien videre i din jobbhverdag. Du vil oppleve stor variasjon i arbeidsoppgaver, type kunder og bransjer.

Kundene våre er i all hovedsak små og mellomstore eierstyrte virksomheter – altså kjernen i norsk næringsliv. Som akkurat passe stor har vi kanskje litt bedre tid til våre kunder og litt mer personlig oppfølging enn de store revisjonsselskapene.

Kom gjerne innom for en prat om framtidig jobb hos oss eller send oss din CV.

Sted:
Kontorsted Tromsø, Sortland eller Myre.

Ønsker du flere opplysninger – ta kontakt med daglig leder:

Knut-Wiggo Johansen, statsautorisert revisor
Tlf. 982 07 377
E-post: kwj@revicom.no